Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Aktuellt

Läs det senaste från Solidar – nyheter, pressmeddelanden och förvaltarkommentarer

Hur blir mitt liv som pensionär?

2017-10-10 Nyhet

Du ska klara dig på din pension, men hur? Katarina skaffade sig en prognos och nu känner hon sig riktigt nöjd och trygg med sin planering inför ett kommande liv som pensionär.

Fortsatt stark ekonomi!

2017-10-06 Nyhet Förvaltarkommentar

I veckan har vi fått höra om självständighetsval i Katalonien och vansinnesdåd i Las Vegas. Den svenska börsen fortsätter att stiga, liksom den amerikanska och Donald Trump har nu återupptagit planerna på att införa skattelättnader för de amerikanska företagen. Läs mer i veckans marknadskommentar.

Svenska börsen upp och räntor ned!

2017-09-29 Nyhet Förvaltarkommentar

Den svenska börsen har stigit i över en vecka och idag kom besked om att Stefan Ingves blir kvar som chef för Sveriges Riksbank, ett besked som fick svenska räntor att röra sig ned. Merkel vann det tyska valet och ordkriget fortsätter mellan Nordkorea och USA. Läs mer i veckans marknadskommentar.

Hur kan jag hjälpa mitt barn att ta körkort?

2017-09-25 Nyhet

Många av dagens ungdomar har inte råd att ta körkort! De avstår och får problem när de ska in på arbetsmarknaden, särskilt om de bor på landsbygden. Ylva Lundström som är licensierad rådgivare på Solidar ser problemet och ger här några enkla tips.

Ny förbättrad prognos

2017-09-12 Nyhet

Så kan du med hjälp av den nya prognosen få en bra bild av hur din pension kan komma att se ut. Är du nöjd eller vill du förbättra din pension?

Det är skönt att ha ett sparande

2017-09-08 Nyhet

Hoppas att du har haft en skön sommar och att du haft möjlighet att koppla av lite. Nu kommer hösten och det kanske är dags att komma tillbaka till jobb, skola och lite rutiner. Kanske är det dags att planera för nästa semester eller planera framåt?

Driftsunderhåll under helgen!

2017-09-08 Nyhet

Från och med fredag den 8 september kl. 16.00 till och med måndag den 11 september kl. 09.00 så utvecklar vi förbättringar i vår driftsmiljö vilket påverkar några funktioner, bland annat öppna ISK här på hemsidan.

Planera din ekonomi nu

2017-08-15 Nyhet

Har du lyssnat på de som säger att man inte kommer att kunna leva på sin pension och att man måste ta egna initiativ för att bygga upp ett eget långsiktigt sparande. Eller har du hört talas om fattigpensionärer?

Juli – Starkare krona mot dollar

2017-08-11 Förvaltarkommentar

Rapportsäsongen är igång och har hittills visat relativt bra resultat även om de inte uppnått marknadens höga förväntningar. Ekonomin i USA och Europa är fortsatt stark och IMF:s tillväxtprognoser har höjts till följd av förbättrade ekonomiska utsikter. Läs mer i juli månads förvaltarkommentar av Lars Warolin.