Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Fonder

Låt oss aktivt förvalta ditt pensionskapital och ditt sparande i fonder.
Fonder / Kapitalförvaltning

Vår kapitalförvaltning

Solidar vill vara vanliga sparares fondförvaltare. Vi är många helt vanliga människor som är kunder. För de allra flesta ger vardagen däremot sällan tid över till att aktivt hantera sina långsiktiga investeringar eller fondplaceringar. Det var utgångspunkten när Solidars kapitalförvaltningsverksamhet startade 2004 då vi började med att erbjuda aktivt förvaltade fondportföljer såväl inom premiepensionen som på andra fondplattformar eller i direkt sparande. 

Patrik Johansson, VD i Solidars fondbolag

Spararens vardagssituation är fortfarande hörnstenen i vårt förvaltnings­erbjudande – att erbjuda aktiv förvaltning för människor som inte har tid, eller av andra skäl inte vill göra jobbet själva. Denna utgångspunkt har vi byggt vidare på under årens lopp.

Företagsamhet innebär att leva med ständig förändring. Det gäller inte minst finansiell företagsamhet. Vi har byggt upp en förvaltningsverksamhet som vi är mycket stolta över idag. Det har krävt ständiga förändringar och kontinuerlig utveckling för oss som företag.

I förvaltningsteamet har vi rekryterat skickliga medarbetare med hög kompetens inom sina respektive expertområden. Vi har också satsat på att utveckla system och modeller för att säkerställa kontinuiteten i vår verksamhet.

 

Även som företag fattar vi strategiska beslut med utgångspunkten att leverera hög kvalitet som ger bra långsiktiga lösningar för våra kunder. Vi har successivt etablerat en stark och effektiv infrastruktur för förvaltningsverksamheten.

Allt detta har gjort att vi har kunnat generera ett bra resultat för våra sparare över tid, till exempel har våra sparkunder i alla ålderskategorier mer pengar på sina premiepensionskonton än den genomsnittlige individen. Vi hoppas att kunna leverera bra avkastning också i framtiden även om det inte finns några garantier.