Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Förmedlare

Söker du attraktiva lösningar till dina kunder – då är ett samarbete med Solidar något för dig och ditt företag.

Faktablad

Fondfaktablad ”Basfakta för investerare” hittar du i fondlistan

Fondfaktabladen finns att hämta i fondlistan under respektive fond tillsammans med övrig information. Klicka på plustecknet längst till vänster i tabellen så öppnas informationen om fonden med utveckling, blanketter, faktablad, teckningsanmälan, risk/avkastningsprofil med mera.

Key Investor Information Document, förkortat KIID, är inte reklammaterial utan en tvåsidig förköpsinformation som krävs enligt lag för att hjälpa kunden att förstå vad en investering i fonden innebär och riskerna med denna. Fondfaktabladen med basfakta för investerare ska se likadana ut i hela EU. Du rekommenderas att delge kunden informationen så att ett välgrundat investeringsbeslut kan fattas.
 

Portföljinformationsblad med dagsfärska avkastningssiffror via Morningstar

Till våra fondportföljer med avkastningstabell och portföljinformationsblad

I samarbete med Morningstar har vi tagit fram marknadsmaterial som presenterar våra portföljer. Genom länkning mot morningstar.se innehåller marknadsmaterialet alltid uppdaterad information om innehav och avkastning.

I avkastningstabellen hittar du bolag och de olika placeringsstrategierna på respektive plattform. Genom att klicka på en avkastningssiffra i tabellen får du fram en justerbar avkastningsgraf samt detaljerad information i en pdf för den specifika portföljen. Samtliga avkastningssiffror är beräknade i svenska kronor och visas i procent.

Vill du ha hjälp med att ta fram specifika portföljinformationsblad kan du höra av dig till din kontaktperson här på Solidar så skickar vi dig detta via e-post.