Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Förmedlare

Söker du attraktiva lösningar till dina kunder – då är ett samarbete med Solidar något för dig och ditt företag.
Förmedlare / Provisionsrapport

Provisionsrapport

Provisionsrapport till dig som är förmedlare

Du hittar din provisionsrapport i vårt förmedlarsystem Broker där du loggar in med ditt personliga sälj-id och lösenord. Gå därefter till ert bolags sida. Klicka här för att komma till Broker.

Provisionsrapporten uppdateras med föregående kvartals siffror, den 25 april, den 25 juli, den 25 oktober samt den 25 januari nästa år. Är du ansvarig på ditt företag loggar du in på bolagsnivå för att ta del av informationen. Excelfilen på sidan innehåller en översikt av ersättning till företaget samt en flik med information per förmedlare. Du hittar även underlag med mer detaljerad information per förmedlare. Det detaljerade underlaget återfinns även under respektive förmedlares sida i Broker.

Utbetalning av provision

Utbetalning sker 25-30 april respektive juli, oktober och januari. Utbetalningen sker på det förvalda plusgiro/bankgiro/bankkonto som finns registrerat i vårt administrationssystem. Du får information inför varje utbetalning via e-post.

Utbetalning av provision

Information till dig som är kund om provision till försäkringsförmedlare

Du har valt att vända dig till en professionell försäkringsförmedlare för att få hjälp med viktiga beslut om försäkringar och sparande. Din förmedlare är skyldig enligt lag att anpassa rådgivningen till just dig och dina behov. 

I samband med rådgivningen och förmedlingen av försäkringar ska du få information om vilken ersättning förmedlaren eventuellt får genom ditt köp. Den vanligaste prismodellen för dig som kund är att ersättningen till förmedlaren är inräknad i de produkter som förmedlas.