Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Försäkra

Livet är härligt, utmanande och oförutsägbart – våra försäkringar gör resan tryggare

Livförsäkring

Ge dina nära och kära en ekonomisk trygghet om något skulle hända dig. Har du och din partner tänkt på vad som händer med familjens inkomst om en av er som inkomstbringare avlider?

Detta är något som få funderar på och diskuterar, men som är extra viktigt för dig som har bolån eller barn att försörja. Samhällets skydd för efterlevande vid dödsfall är begränsat och en livförsäkring med förmånstagare kan till exempel göra att dina efterlevande har råd att bo kvar i ert gemensamma hem. Livförsäkringen gör att dina anhöriga får extra, skattefri, ekonomisk trygghet i form av ett engångsbelopp som betalas ut om du avlider. 

Efterlevandeskydd

Genom att teckna en livförsäkring med efterlevandeskydd kan du försäkra ett belopp som motsvarar det värde du har på ditt premiepensionskonto. Det innebär att din familj får pengar som motsvarar hela eller delar av det belopp som du har sparat ihop på ditt premiepensionskonto om du avlider.

Vi skapar trygghet för dig och din familj så ni kan leva livet fullt ut

Med våra försäkringar vill vi att livets resa ska kännas trygg för dig och din familj. Därför har vi gjort dem så som vi tycker att försäkringar ska vara trygga, enkla att teckna och anpassade efter just dina och din familjs behov.

Hej! Jag heter Anne och arbetar som rådgivare.

Ring oss på 090-70 09 70 eller ställ din fråga direkt så återkommer vi till dig.