Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Om Solidar

"Det handlar helt enkelt om att alla ska få de bästa möjliga förutsättningarna till en tryggare ekonomisk framtid"
Om Solidar

Om Solidar

Trygghet och utveckling. Det är vad Solidar har erbjudit sedan starten 2003, och det är vad vi erbjuder idag. Med aktiv förvaltning av pensions- och fondsparande, marknadens bästa efterlevandeskydd och ett växande utbud av försäkringsskydd skapar vi förutsättningar till en tryggare ekonomisk framtid för våra kunder. 

Solidar startade 2003 och har cirka 130 000 kunder. Som kund får du hjälp med aktiv förvaltning av ditt pensionssparande, fondsparande, pensionsprognos, livförsäkring och efterlevandeskydd. Idag förvaltar koncernen cirka 25 miljarder kronor åt kunder över hela Sverige, har cirka 70 anställda och kontor i Stockholm och Umeå.

Våra licensierade rådgivare är specialister på långsiktigt sparande och försäkringsskydd, och utgår alltid från kundens individuella förutsättningar och behov. Vi håller koll på marknaden, och ser till att våra kunder har rätt sparande och skydd i livets olika skeenden.

Solidar är:

  • Specialiserat på tjänster inom långsiktigt sparande och försäkringsskydd till privatpersoner i Sverige.
  • DI Gasellföretag åtta år i rad; 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016.
  • Det självklara valet för omkring 130 000 kunder över hela Sverige.
  • Förvaltare av omkring 25 miljarder kronor åt våra kunder.
  • Bestående av moderbolaget Solidar AB och dotterbolagen Solidar Pension AB, Solidar Fonder AB och Solidar Liv Försäkring AB.