Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Om Solidar

"Det handlar helt enkelt om att alla ska få de bästa möjliga förutsättningarna till en tryggare ekonomisk framtid"
Om Solidar / Events och kampanjer / Karriärmässor

Karriärmässor

Solidar medverkar återkommande på karriärmässorna Ekonomernas dagar i Stockholm och Uniaden i Umeå för att berätta mer om hur det är att jobba hos oss. Välkommen till vår monter nästa gång det är dags!

Uniaden

Uniaden 2017 gick av stapeln den 31 januari 2017 på Umeå universitet och är norra Sveriges största arbetsmarknadsmässa. Vi är glada att vi har fått träffa så många kompetenta och trevliga studenter. 

Ekonomernas dagar

Solidar var med på Ekonomernas dagar på Stockholms universitet den 1 mars 2017. Trevliga dagar med ett bra erfarenhetsutbyte!

”Inspiration, interaction and integration”

Så lyder målsättningen för Ekonomernas dagar, en årlig karriärmässa för ekonomistudenter och näringsliv i Stockholmsregionen. Liknande ambitioner finns hos Uniaden, karriärmässan vid Umeå universitet. Mässorna är tänkta att inspirera studenter till att få en tydligare färdriktning i karriärvalet. Representanter från företag och organisationer ställer ut och berättar om sig och sin verksamhet, däribland hittar ni även oss från Solidar. Vi är på spaning efter nya potentiella medarbetare – kanske finns några av våra framtida kollegor bland de många mässbesökarna.

Solidar växer

Är du eller någon du känner på väg att avsluta studierna och längtar efter att arbeta i ett bolag som växer, där det finns möjlighet att få vara med och utveckla verksamheten? Vi är alltid nyfikna på nya förmågor och ser gärna spontanansökningar. Skicka in ditt CV och ett personligt brev till vår HR-avdelning (hr@solidar.se).

Lediga jobb finns publicerade här på hemsidan och på mässorna går det att boka in kontaktsamtal för ett personligt möte.

Våra medarbetare finns på plats på mässorna

Några av våra medarbetare som har studerat vid Stockholms universitet respektive Umeå universitet finns på plats i vår monter för att berätta om sina respektive karriärval och om hur det är att jobba hos oss. Läs också om hur det är att jobba som rådgivare i vår artikel om Ylva Lundström.