Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Om Solidar

"Det handlar helt enkelt om att alla ska få de bästa möjliga förutsättningarna till en tryggare ekonomisk framtid"
Om Solidar / Karriär

Karriär på Solidar  väx med oss

Solidar är ett bolag med tillväxtambitioner. Vår kultur genomsyras av ansvarsfulla och engagerade medarbetare med stark vilja att skapa en tryggare ekonomisk framtid för våra kunder. Hos oss har du stora möjligheter att påverka ditt arbete och din utveckling.

Som medarbetare hos Solidar bottnar du väl i våra värderingar och du är även en inspirerande medmänniska. Du ska vara intresserad av den bransch vi verkar inom och de tjänster vi erbjuder på marknaden. Långsiktigt sparande och försäkringsskydd till privatpersoner i Sverige samt personlig rådgivning, aktiv förvaltning och en tryggare ekonomisk framtid är sådant som intresserar oss som jobbar på Solidar. 

Kultur och värderingar

Att jobba inom Solidarkoncernen är spännande och givande. Våra värderingar vägleder oss i vårt arbete, både internt och utåt mot marknaden. 

Vi är ansvarsfulla

Vi tar ansvar i allt vi gör. Det innebär trygghet för kunden. Vår historik visar att vi är stabila, kompetenta och pålitliga, samt att vi arbetar långsiktigt. Vi står upp för allt vi gör och är stolta över resultatet.

Vi är aktiva

Vi är aktiva och alerta. Vi lutar oss aldrig tillbaka utan strävar ständigt efter ännu bättre resultat. Vi tänker nytt för att kunna optimera våra kundlösningar. Vi för en aktiv dialog i branschen och med våra förmedlare, och vi är alltid tillgängliga för våra kunder.

Vi är personliga

Vi förstår och lyssnar på våra kunder. Vi har ett tydligt kundfokus. Vi är enkla att ha att göra med. Vi är omtänksamma och personliga utan att kännas privata.

Det gäller att skapa ett genuint engagemang hos alla medarbetare, det spelar ingen roll hur det ser ut på ledningsnivå hos oss om inte de som sitter i kundtjänst brinner för det som Solidar står för

Säger Roland Johansson, grundare och styrelseordförande i Solidar.