Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Om Solidar

"Det handlar helt enkelt om att alla ska få de bästa möjliga förutsättningarna till en tryggare ekonomisk framtid"

Solidar i Umeå söker extrapersonal kvällstid

Nu söker vi extrapersonal i Umeå som under kvällstid kan hjälpa oss med planering och mötesbokning till våra finansiella rådgivare. 

Dina egenskaper

Vi söker dig som är trygg i dig själv och har ett förtroendeingivande sätt. Vi ser att du är intresserad av kund- och affärsfokus samt är kvalitetsmedveten och noggrann. Tidigare arbete med kundkontakter via telefon ser vi som meriterande. Detta är även en bra möjlighet att komma in i finansbranschen och i Solidar som bolag.

Placeringsort Umeå

Vi sitter i lokaler belägna i centrala Umeå och arbetet är förlagt kvällstid schemalagd mån-tors 17:00-20:00 med fast timlön. Vi ser helst att man kan jobba tre kvällspass per vecka.

Kontakt och ansökan

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Annonsen ligger ut till sista ansökningsdag 2017-09-30. Kontaktperson är Johannes Nordström, Chef Kundcenter, johannes.nordstrom@solidar.se telefon 070-296 77 20.

Välkommen att höra av dig!

 

Solidar är en stark koncern som startade 2003 och som fortsätter att växa. Vi förvaltar idag cirka 25 miljarder kronor och har cirka 130 000 kunder. Vi erbjuder tjänster inom sparande och försäkringsskydd till privatpersoner i Sverige. Vår vision är att bli den ledande specialisten som skapar en trygghet för kvinnor och män i livets skeenden. Vår företagskultur kännetecknas av stort kund- och affärsfokus, omtänksamhet och ger dig möjlighet till personlig utveckling. Vi har kontor i Umeå och Stockholm. Läs mer på www.solidar.se