Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Om Solidar

"Det handlar helt enkelt om att alla ska få de bästa möjliga förutsättningarna till en tryggare ekonomisk framtid"

Solidar i Umeå söker extrapersonal kvällstid samt under sommarperioden

Nu söker vi extrapersonal i Umeå som under kvällstid kan hjälpa oss med planering och mötesbokning till våra finansiella rådgivare.

Vi söker dig som är trygg i dig själv och har ett förtroendeingivande sätt. Vi ser att du är intresserad av kund- och affärsfokus samt är kvalitetsmedveten och noggrann. Tidigare arbete med kundkontakter via telefon ser vi som meriterande. Detta är även en bra möjlighet att komma in i finansbranschen och Solidar som bolag.

Vi sitter i lokaler belägna i centrala Umeå och arbetet är förlagt kvällstid måndag-torsdag klockan 17:00-20:00 med fast timlön. 

Kontakt och ansökan

Kontaktperson är Johannes Nordström, Kundcenterchef, johannes.nordstrom@solidar.se, telefon 090-70 09 68. Välkommen att höra av dig! 

 

Solidar är en stark koncern som startade 2003 och som fortsätter att växa. Vi förvaltar idag cirka 25 miljarder kronor och har cirka 130 000 kunder. Vi erbjuder tjänster inom sparande och försäkringsskydd till privatpersoner i Sverige. Vår vision är att bli den ledande specialisten som skapar en trygghet för kvinnor och män i livets skeenden. Vår företagskultur kännetecknas av stort kund- och affärsfokus, omtänksamhet och ger dig möjlighet till personlig utveckling. Vi har kontor i Umeå och Stockholm. Läs mer på www.solidar.se