Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Om Solidar

"Det handlar helt enkelt om att alla ska få de bästa möjliga förutsättningarna till en tryggare ekonomisk framtid"

Solidar söker kundcentermedarbetare i Umeå

Vill du arbeta i en miljö som kännetecknas av stort kund- och affärsfokus, omtänksamhet och personlig utveckling? Då är Solidar rätt plats för dig. Vi söker nu kundtjänstmedarbetare till vårt kontor på Nygatan 25 i Umeå. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. 

Du får möjlighet att växa i en stimulerande arbetsroll

Som kundcentermedarbetare har du ett stort intresse för service och kundkontakter. Du erbjuds ett spännande, utvecklande och roligt jobb i en trevlig atmosfär. Här finns möjlighet att växa i en stimulerande arbetsroll. Du erbjuds utbildning inom service och försäljning, daglig coachning, kontinuerlig kompetensutveckling och du får arbeta med duktiga kollegor som även de bidrar till din utveckling.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra ett team på kundcenter som professionellt svarar på våra kunders frågor via telefon, SMS, e-post och fysisk post. Du arbetar aktivt med bokning av rådgivning, merförsäljning och rekrytering av nya kunder. Alltid med kundens behov i fokus och med en stark förankring i gällande regelverk och praxis.

Din egenskaper

Du är ansvarsfull, aktiv och personlig, vilket bottnar väl i våra kärnvärden. Du är vidare:

  • Lösningsorienterad och en duktig relationsbyggare
  • Målinriktad och försäljningsintresserad
  • Intresserad av kund- och affärsfokus
  • Ansvarstagande lagspelare som kan dela med sig av kunskap till andra
  • Kvalitetsmedveten och noggrann
  • Trygg i dig själv och ha ett förtroendeingivande sätt

Din bakgrund

Ekonomisk utbildning eller erfarenhet av arbete från finans- och eller försäljning är meriterande. Du har en dokumenterat försäljningsvana från telefon och en god känsla för kundservice och är van att bemöta kunder. Har en förmåga att hantera administrativa system, t ex  Dialing eller liknande kundbokningssystem. Du talar svenska flytande och uttrycker dig väl i skrift.

Placeringsort

Umeå, Nygatan 25

Kontakt och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johannes Nordström, Kundcenterchef, 090-70 09 68. Välkommen med din ansökan till hr@solidar.se

 

Solidar är en stark koncern som startade 2003 och som fortsätter att växa. Vi förvaltar idag cirka 25 miljarder kronor och har cirka 130 000 kunder. Vi erbjuder tjänster inom sparande och försäkringsskydd till privatpersoner i Sverige. Vår vision är att bli den ledande specialisten som skapar en trygghet för kvinnor och män i livets skeenden. Vår företagskultur kännetecknas av stort kund- och affärsfokus, omtänksamhet och ger dig möjlighet till personlig utveckling. Vi har kontor i Umeå och Stockholm. Läs mer på www.solidar.se