Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Om Solidar

"Det handlar helt enkelt om att alla ska få de bästa möjliga förutsättningarna till en tryggare ekonomisk framtid"

Solidar växer och söker systemförvaltare till Umeå

Vill du arbeta på ett företag där du får vara med på en tillväxtresa? Till Solidar AB söker vi nu en systemförvaltare med placering i Umeå.

Vi söker en systemförvaltare som tycker om att ta sig an en mängd olika sysslor i ett IT team. Hos Solidar finner du en härlig företagskultur, tillsammans med engagerade och energirika medarbetare. Du kommer att stödja verksamheten och ditt team med optimering/automatisering av processer, drift och administration av IT-system, dokumentation och uppföljning.

Din profil

Vi söker dig med relevant utbildning på högskolenivå samt några års erfarenhet från liknande tjänst. Erfarenhet av att sätta sig in i och förstå komplexa verksamhetsprocesser och IT-system är ett krav. Din inriktning och fokus är på mjukvara och inte på hårdvara.

För att lyckas i din roll ska du vara van vid att ta ansvar, vara noggrann och drivande då stor del av arbetet sker i projekt. och förändringsarbete. Du gillar att pröva nya lösningar och har god organisatorisk förmåga. Uppgifter som ingår är:

  • Systemuppgradering
  • Samarbeta med systemleverantörer för att utveckla och optimera processer
  • Systemdokumentation
  • Utvärdering av införd funktionalitet
  • Systemansvar

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer? Varmt välkommen att kontakta Marcus Nilsson på 076-677 87 78 eller marcus.nilsson@magna.se.

Vi samarbetar med Magna Rekrytering och Bemanning för den här tjänsten och rekryteringsprocessen sker löpande. Ansöker gör du via sida hos Magna.

 

Solidar är en stark koncern som startade 2003 och som fortsätter att växa. Vi förvaltar idag cirka 25 miljarder kronor och har cirka 130 000 kunder. Vi erbjuder tjänster inom sparande och försäkringsskydd till privatpersoner i Sverige. Vår vision är att bli den ledande specialisten som skapar en trygghet för kvinnor och män i livets skeenden. Vår företagskultur kännetecknas av stort kund- och affärsfokus, omtänksamhet och ger dig möjlighet till personlig utveckling. Vi har kontor i Umeå och Stockholm. Läs mer på www.solidar.se