Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Om Solidar

"Det handlar helt enkelt om att alla ska få de bästa möjliga förutsättningarna till en tryggare ekonomisk framtid"

Solidar växer och söker testare

Vill du arbeta på ett företag där du får vara med på en tillväxtresa?  Till Solidar AB söker vi nu en testare med placering i Umeå.

Vi söker en kreativ testare med UX-erfarenhet som vill vara med hela vägen från idé till produktion. Hos Solidar finner du en härlig företagskultur, tillsammans med engagerade och energirika medarbetare. I rollen som testare hos Solidar blir du en viktig kugge i organisationens framtida utveckling. Du kommer att vara med i hela kedjan från beställning till färdig leverans. Du kommer att jobba i ett mindre team som utvecklar mångsidiga webbapplikationer för den egna verksamheten.

Din profil

Vi söker dig som arbetat med test i några år och känner dig bekväm med olika metoder och verktyg. Att överföra kravspecar till testspecar är du väl bekant med, liksom att planera, skriva och utföra relevanta testfall. Du är kommunikativ och drar dig inte för att fråga och diskutera med både projektledare och utvecklare. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom bank, försäkrings- eller finansbranschen. 

Som person är du social, driven och har initiativförmåga. Att du är noggrann och strukturerad ser vi som en självklarhet liksom att du har ett intresse för problemlösning.

Kontakt och ansökan

Vill du vet mer? Varmt välkommen kontakta att kontakta Marcus Nilsson på 076-677 87 78 eller marcus.nilsson@magna.se.

Vi samarbetar med Magna Rekrytering och Bemanning för den här tjänsten och rekryteringsprocessen sker löpande. Ansöker gör du via Magnas hemsida.

 

Solidar är en stark koncern som startade 2003 och som fortsätter att växa. Vi förvaltar idag cirka 25 miljarder kronor och har cirka 130 000 kunder. Vi erbjuder tjänster inom sparande och försäkringsskydd till privatpersoner i Sverige. Vår vision är att bli den ledande specialisten som skapar en trygghet för kvinnor och män i livets skeenden. Vår företagskultur kännetecknas av stort kund- och affärsfokus, omtänksamhet och ger dig möjlighet till personlig utveckling. Vi har kontor i Umeå och Stockholm. Läs mer på www.solidar.se