Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Om Solidar

"Det handlar helt enkelt om att alla ska få de bästa möjliga förutsättningarna till en tryggare ekonomisk framtid"

Solidar söker utvecklare till Umeå

Vill du arbeta på ett företag där du får vara med på en tillväxtresa? Till Solidar söker vi nu en erfaren systemutvecklare med placering i Umeå.

Vi söker en passionerad utvecklare som vill vara med hela vägen från idé till produktion. Hos Solidar finner du en härlig företagskultur, tillsammans med engagerade och energirika medarbetare. I arbetet ingår modernisering, refaktorisering och vidareutveckling av våra egenutvecklade system. Du kommer att ingå i ett självorganiserande utvecklingsteam som sätter hållbarhet och kvalitet i fokus. 

Din profil

Vi söker i första hand dig som har mångårig erfarenhet av system- och webbutveckling. I rollen som systemutvecklare hos Solidar blir du en viktig person i organisationens framtida utveckling. Du kommer att jobba i ett mindre team som utvecklar olika webbaserade verksamhetssystem för administration av bolagets kunder, tjänster och produkter.

Du kommer att vara högst delaktig i processen att omsätta krav och önskemål till färdiga funktioner, samt strategiska beslut kring systemdesign och systemintegration.

Som person är du en självgående och noggrann problemlösare som gärna kommunicerar med kravställare och verksamheten. Några termer som du kanske känner igen:

  • Clean code
  • BDD/TDD
  • Parprogrammering
  • Scrum
  • Umbraco
  • PHP7

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer? Varmt välkommen att kontakta Marcus Nilsson på 076-677 87 78 eller marcus.nilsson@magna.se. Ansöker gör du via sida hos Magna.

Vi samarbetar med Magna Rekrytering och Bemanning för den här tjänsten och rekryteringsprocessen sker löpande.

 

Solidar är en stark koncern som startade 2003 och som fortsätter att växa. Vi förvaltar idag cirka 25 miljarder kronor och har cirka 130 000 kunder. Vi erbjuder tjänster inom sparande och försäkringsskydd till privatpersoner i Sverige. Vår vision är att bli den ledande specialisten som skapar en trygghet för kvinnor och män i livets skeenden. Vår företagskultur kännetecknas av stort kund- och affärsfokus, omtänksamhet och ger dig möjlighet till personlig utveckling. Vi har kontor i Umeå och Stockholm. Läs mer på www.solidar.se