Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Om Solidar

"Det handlar helt enkelt om att alla ska få de bästa möjliga förutsättningarna till en tryggare ekonomisk framtid"
Om Solidar / Karriär / Medarbetare berättar / Ylva är produktchef

Ylva har gått från arbete som rådgivare till produktchef 

Ylva Lundström har bred erfarenhet av rådgivningsverksamhet och har varit med och utvecklat Solidars rådgivningskontor i Umeå. Hon har dessutom stor produktkännedom och har nu gått vidare till rollen som produktchef. Hon trivs med den utveckling hon fått göra inom Solidar. 

Varför arbetar du på Solidar?

– Som produktchef har jag specialistkunskap för produkter och har stora möjligheter att påverka Solidars utbud vilket är väldigt intressant, säger Ylva Lundström. Jag började på Solidars kundcenter för många år sedan, jag har sedan dess breddat min kompetens och har arbetat som rådgivare under många år. I min nya roll som produktchef ska jag säkerställa att vi erbjuder bra och rätt produkter till våra kunder.

Det handlar om produkter och tjänster som vanliga människor har nytta av - och det kan göra stor skillnad i deras liv

säger Ylva Lundström.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

– Det är väldigt olika dag för dag. Administrativt arbete blandat med utbildningsinsatser. Det gäller att hålla sig uppdaterad i branschen och inom våra produktområden samt initiera och driva projekt när vi ser behov av det.

Vad tycker du om Solidar som arbetsgivare och arbetsplats?

– Solidar är en innovativ arbetsplats som ständigt växer. Vill du jobba på en arbetsplats som hela tiden vill ligga i framkant samtidigt som det finns en långsiktig strategi är det här rätt plats för dig.

Hur ser du på dina utvecklingsmöjligheter inom Solidar?

– De är väldigt stora, se bara hur min karriär utvecklats här. Jag har nu SwedSec-licens och är licensierad och diplomerad försäkringsförmedlare. Jag har arbetat som rådgivare och har nu gått vidare till produktchef. Vill du och är redo att arbeta för det, finns det hur stora möjligheter som helst. Solidar är ett företag som verkligen satsar på utveckling och på sina anställda.

Vad är det bästa med ditt jobb?

– Det är att jag känner att jag göra nytta varje dag. Jag lär mig saker, kan lära ut till andra och kan se till att Solidars produkterbjudande är bland de bästa i branschen. Sedan har jag väldigt trevliga medarbetare. Vi har alla olika bakgrunder är i olika åldrar vilket gör att vi lär oss väldigt mycket av varandra.

Skulle du rekommendera Solidar som arbetsplats?

– Det gör jag absolut. Det är en arbetsplats med god stämning och det är alltid högt i tak. Dessutom gör Solidar att jag kan göra en skillnad i människors liv. Vi erbjuder tjänster som kunder har nytta av.