Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Om Solidar

"Det handlar helt enkelt om att alla ska få de bästa möjliga förutsättningarna till en tryggare ekonomisk framtid"
Om Solidar / Kontakta oss / Rådgivare

Träffa oss rådgivare

Här presenteras våra erfarna och kompetenta rådgivare. De hjälper dig gärna att analysera din pensions- och trygghetsprognos samt ger dig råd kring pension, sparande och försäkringar. 

Tidsbokning på telefon 090-70 09 66. Du kan också skicka e-post till bokning@solidar.se eller boka rådgivningstid via formulär

Simon Kling Chef rådgivning och kunderbjudande

Simon har  24 års erfarenhet från finans- och försäkringsbranschen som försäljningschef och marknadschef. Han är marknadsekonom från Marknadsinstitutet. Simon har Swedsec- och Insuresec-licensens samt IFU Diplom. 

 

Ylva Lundström Produktchef

Ylva har 10-års erfarenhet av finans- och försäkringsbranschen och har varit anställd hos Solidar sedan 2007. Hon är både SwedSec- och Insuresec-licensierad samt via Contento Wassum Academy diplomerad livförsäkringsförmedlare. 

Fredrik Berglund Licensierad rådgivare

Fredrik har genom Solidars traineeprogram SwedSec-licens och är certifierad inom försäkringsförmedling och placeringsrådgivning. Han har de kunskapskrav som Finansinspektionen föreskriver för värdepappersrörelser.

Anna-Maja Bylund Licensierad rådgivare

Anna-Maja har en civilekonomexamen från Handelshögskolan vid Umeå universitet. Hon kommer närmast från en anställning i Handelsbanken som privatrådgivare. Anna-Maja är både SwedSec- och Insuresec-licensierad samt har de kunskapskrav som Finansinspektionen föreskriver för värdepappersrörelser.

Max Egger Licensierad rådgivare

Max har en femårig bakgrund som kredit- & kundhandläggare hos Svea Ekonomi. Han är SwedSec-licensierad och har de kunskapskrav som Finansinspektionen föreskriver för värdepappersrörelser.

Tom Essberg Licensierad rådgivare

Tom har flera års erfarenhet från försäljning och service. Tom har genom Solidars traineeprogram SwedSec-licens och har de kunskapskrav som Finansinspektionen föreskriver för värdepappersrörelser.

Martin-Gradin-Solidar

Martin Gradin Gruppchef rådgivning

Martin har en kandidatexamen i politices med inriktning mot nationalekonomi från Umeå universitet. Han  är både SwedSec- och Insuresec-licensierad samt certifierad livförsäkringsförmedlare och placeringsrådgivare. Han har de kunskapskrav som Finansinspektionen föreskriver för värdepappersrörelser. 

Marcus Holmström Licensierad rådgivare

Marcus har flera års erfarenhet från försäljning och service inom Solidar. Han är SwedSec-licensierad och har de kunskapskrav som Finansinspektionen föreskriver för värdepappersrörelser.

Han-Chul Lee Licensierad rådgivare

Han-Chul har en examen från Företagsekonomiska Institutet med inriktning inom livförsäkring. Han är SwedSec-licensierad och har de kunskapskrav som Finansinspektionen föreskriver för värdepappersrörelser.

Jukka Linna Gruppchef rådgivning

Jukka har en bakgrund hos GE Capital, både i Stockholm och Umeå. Han är SwedSec- och Insuresec-licensierad och är certifierad inom försäkringsförmedling . Han har de kunskapskrav som Finansinspektionen föreskriver för värdepappersrörelser.

 

Anne Nilsson Licensierad rådgivare

Anne har en civilekonomexamen från Handelshögskolan vid Umeå universitet. Anne har SwedSec-licens och är certifierad inom försäkringsförmedling och placeringsrådgivning. Hon har de kunskapskrav som Finansinspektionen föreskriver för värdepappersrörelser.

Fredrik Norlin Licensierad rådgivare

Fredrik Norlin har en bakgrund som fastighetsmäklare hos Länsförsäkringar. Fredrik har genom Solidars traineeprogram SwedSec-licens och har de kunskapskrav som Finansinspektionen föreskriver för värdepappersrörelser.

Tony Sarossy Licensierad rådgivare

Tony har en kandidatexamen från Södertörns högskola och en masterexamen i finans från Handelshögskolan i Göteborg. Han har tidigare erfarenhet från finans- och bankbranschen, är SwedSec-licensierad och har de kunskapskrav som Finansinspektionen föreskriver för värdepappersrörelser.

Nima Siyami Licensierad rådgivare

Nima har en civilekonomexamen med inriktning på redovisning från Stockholms universitet. Han är SwedSec-licensierad och har de kunskapskrav som Finansinspektionen föreskriver för värdepappersrörelser.

 

Gustav Svensson Licensierad rådgivare

Gustav har en civilekonomexamen med inriktning på finans från Pacific Lutheran University, Seattle. Han är SwedSec-licensierad och har de kunskapskrav som Finansinspektionen föreskriver för värdepappersrörelser.

Sabina Törnqvist Licensierad rådgivare

Sabina har mångårig erfarenhet från arbete inom försäkringsbranschen. Hon är SwedSec-licensierad och har de kunskapskrav som Finansinspektionen föreskriver för värdepappersrörelser.